Reflectietools


We kennen de werkdrukbeleving, maar wat is de werkdruksitatie? Vanuit inzicht realiseren we veerkracht en werkbalans. Door de verantwoordelijkheid daarvoor op individueel-, team en organisatieniveau te ontwikkelen. Met een spiegel voor zelforganisatie worden zelfreflectie en oplossingsgerichte dialoog heel concreet.

Werkdrukillusie

Werkdruk: feit of fictie? Ja, er zijn instrumenten om dit op te helderen. Maar waar wil jij aan werken? Enkele vragen aan de belangstellende <Lees verder>

Werkbalans- en veerkrachttool

"Dankzij de Taaktuner heb ik mijn vrijheid terug. Ik heb de regie terug over mijn eigen tijd en ben geen slachtoffer meer van mijn eigen niet geplande planning. Eerder ging ik 4 van de 5 dagen naar huis met een rotgevoel omdat ik niet gedaan had wat ik had willen doen. Nu ga ik 4 van de 5 dagen tevreden naar huis. Mijn werk zit in een flow en ik geniet er enorm van."

Miranda Vos, gebruiker

Placemat balans en veerkracht

Een beeldscherm kan afleiden van de kwaliteit van het gesprek. Voor individuele coaching ontwikkelde ik een placemat die reflectie en gesprek over werkdrukbalans en veerkracht ondersteunt. Ik stuur hem met genoegen toe.