Ontwikkeling van veerkracht

Ik geloof in een duurzaam productieve toekomst en heb geleerd dat verhalen daarin belangrijk zijn.

Op de weg naar een duurzaam productieve toekomst komen we kansen en tegenslagen tegen. Het zijn onbeïnvloedbare gebeurtenissen, maar hoe we ermee omgaan is ónze keuze. Die keuzes maken het verhaal. Om ons verhaal te gaan schrijven, is overzicht, inzicht en mede-auteurschap van betrokkenen nodig. Terwijl ik gids, breng ik het oplossingsgerichte gesprek hierover op gang.

We richten ons samen op de toekomst, met aandacht in het heden en realiteitszin voor het verleden. 'Werken, leren en ontwikkelen' in samenhang brengen, geeft niet alleen waardevolle resultaten, de beleving is ook aanmerkelijk beter.

Ben je nieuwsgierig wat veerkracht aan jullie arbeidskwaliteit kan bijdagen? Laten we verkennen hoe we iets voor elkaar kunnen betekenen.


Opdracht-gevers over Maarten

"Maarten heeft ons geholpen om in vijf maanden tot de kern van het werkdrukprobleem te komen, iets wat in de tien jaar hieraan voorafgaand niet gelukt is."

Eric van der Geer-Rutten-Rijswijk, Directeur bedrijfsvoering TU/e IE&IS


"Maarten is in staat om je mee te nemen in het verhaal. Hij zet je door kritische vragen en feedback aan tot nadenken en verdieping."
Koen van Schendel, Avans+

"Maarten analyseert snel, terwijl hij daarbij bijzonder veel aandacht heeft voor mensen in hun situatie."
Sandra Koster, CEO economie Gemeente Eindhoven


"Maarten heeft onze organisatie een perspectief gegeven om de dienstverlening te verbeteren en het inzicht om interne werkrelaties te vereenvoudigen."
Piet Hein Kolff, algemeen directeur Accres Apeldoorn"
Sinds de teamcoaching reageren medewerkers meer gebalanceerd op verandering en tegenslag; ze stralen een zekere rust uit."
Hakim El Hasnaoui, plantmanager Signify (vmlg Philips Lighting)


"Maarten kan op een inspirerende en prettig indringende wijze door het stellen van uitnodigende vragen het gesprek stimuleren over hoe raadsleden het beste hun raadswerk kunnen uitvoeren. Hij is bovendien een aangenaam en boeiende spreker!

Henk Boumans, directeur Vereniging voor Raadsleden