Individueel coachen


Veerkrachtige ondernemers die de omstandigheden niet kunt veranderen, veranderen zelf. Maarten is gecertificeerd loopbaancoach. Maarten sprak honderden mensen over hun individuele tijdbeheersing. Door te laten zien waar het wringt, wordt de ruimte gevonden om gevonden om aan perspectief te werken.

Loopbaancoaching

“Ik heb een prima lopend bedrijf dat ik eigenlijk nog maximaal vijf jaar wil leiden. Maarten nam dat idee serieuzer dan ik het zelf nam. Hij stelde er vervolgens goede vragen bij. Een dag na de coaching ben ik begonnen mijn volgende stap actief vorm te geven.”

  • Het proces: een beproefde aanpak op basis van vragenlijst en eigen rapport, om je eigen gedachtewereld over je toekomst te verkennen en ordenen.

  • De waarde: helderheid over je belemmerende overtuigingen en vooral over je dromen en goede ideeën.

  • Het resultaat: Een realistisch actieplan om aan je eigen toekomst en die van je omgeving te werken.

Jouw investering

2 x 2 uur gesprek en ongeveer evenveel voorbereiding. De kosten bedragen € 600,00 ex. b.t.w.

Wie ben ik?

Maarten (1962) is gecertificeerd DIP -coach en helpt bij het vormgeven van je persoonlijke toekomst van werk. Maarten kan diep luisteren, samenvatten, doorvragen en zo jouw interne dialoog analyseren en een stap verder brengen. Hij herkent jouw creativiteit en vernieuwende invalshoek en geeft die een fundament. Hij concretiseert je enthousiasme en zet jouw tijd even stil. Met die reflectie wil Maarten jou ondersteunen om relevant te zijn en blijven, met behoud van veerkracht.

Werkdrukbalans geeft flow!

"Ik kreeg de regie terug over mijn eigen tijd en ben geen slachtoffer meer van mijn eigen niet geplande planning. Eerder ging ik 4 van de 5 dagen naar huis met een rotgevoel omdat ik niet gedaan had wat ik had willen doen. Nu zit ik in een flow en ik geniet er enorm van."

  • Mijn proces: overzicht- inzicht - invloed. Iedereen heeft eigen vragen in het omgaan met schaarse tijd. Daar help ik je graag bij.

  • De waarde: je tijdsbesteding komt in balans, je krijgt inzicht in je ontwikkelpunten, eventuele belemmerende overtuigingen en focus op je meerwaarde.

  • Resultaat: organiseren vanuit talent, onderbouwing van keuzevraagstukken voor dialoog met leidinggevenden.

Diagnosegesprek

Samen ordenen we je takenpakket totdat overzicht in de werkdruksituatie ontstaat. Je krijgt inzicht in piekdruk, versnippering, en veerkracht. Concretisering is helpend. Je ontdekt nieuwe knoppen waaraan jij kunt draaien om zelf direct effectiever te worden. We bespreken hoe je dit kunt realiseren.

Jouw investering

2 x 2 uur van je tijd en ongeveer evenveel voorbereiding. De kosten bedragen € 600,- ex. b.t.w.

Oriëntatie

Dit traject is ook zeer geschikt als kennismaking met de methode meetbare werkdrukbalans voor organisatieprofessionals en coaches die zich een beeld willen vormen van de toepasbaarheid.

Leiderschapscoaching

Ik ondersteun jou als directeur of leidinggevende met een luisterend oor, bewezen effectieve veranderkundige kennis. Mijn rol en inbreng stemmen we af. We vinden de weg samen.