Kennis overdragen


Wil je leren en ontwikkelen? Zoek je daarbij een goed inhoudelijk fundament, geïnspireerde beleving en actieve participatie? Graag werk ik in Co-creatie met jullie aan kennisoverdracht, vormgegeven in een interactief programma. Ik beschik over een CRKBO registratie.

Masterdocent Strategisch HRM

In de Master Strategisch HRM verzorg ik de module waardecreatie. Wetenschap wordt gekoppeld aan de dagelijkse praktijk. Deelnemers worden door kritische vragen en feedback aangezet tot nadenken en verdieping.

In Company / Open Masterclass

Verdiep in één dag jullie kennis van veerkracht. Strategische implicaties, veranderkundig concept, kennismaking met instrumenten. In een kleine groep van maximaal 8 professionals.

Leer- en ontwikkeltrajecten

Wij voeren vaak een interne dialoog met onszelf; wikken en wegen maar komen niet altijd verder. Ook dilemma's in organisaties kunnen vastzitten. Hard werken is bijvoorbeeld niet hetzelfde als goed presteren. Nieuwe kennis kan juist nu productief zijn.

Online reflecteren

Voor de Vereniging voor Raadsleden verzorg ik vanaf mei 2020 als moderator en inleider een reflectieve reeks webinars en workshops over het onderwerp tijdsbesteding. Persoonlijk, rustgevend, verdiepend en zeer leerzaam. Drie ervaren oud raadsleden leiden een socratische dialoog.