Organisatie-ontwikkeling


Versterk jullie denkprocessen en gedrag om met verandering en tegenslag om te gaan. Vergroot de ruimte en het perspectief voor aanpassingen in strategie, structuur of cultuur met praktische handvatten, waardevolle doelen en brede invalshoeken.

Spreker

Hoe maken en houden we de dynamiek hanteerbaar?  De algemene kijkrichting is wendbaarheid te vergroten. Wanneer het erop aankomt, is de veerkracht er dan ook?

Workshop

Zoekt inspiratie, kennis en mogelijkheden om veerkracht te vergroten? Een workshop levert wellicht niet direct antwoorden. Maar altijd overzicht en dus betere vragen.

Leer- en ontwikkeltraject

Veerkrachtige teams houden vast aan hun hoop, maar laten optimisme los. Dit klinkt paradoxaal en dat is het ook. Een hoopvolle, realistische én filosofische expeditie naar een betere wereld.

Scenarioplanning

Met behulp van de methodiek CBMP biedt Maarten samenhangend inzicht in scenario's voor waardecreatie. Dat maakt organisaties veerkrachtig.

Veerkachtonderzoek

Anonieme onderzoeken, waarderende vraagstelling en individuele terugkoppeling geven hoge participatie. De heldere teamrapportage geeft deelnemers vertrouwen. Een goed begin is het halve werk.

Maatwerk college

Wil je kennis overdragen? Zoek je daarbij een goed wetenschappelijk fundament, geïnspireerde beleving en actieve participatie?