• Waardecreatie

 • Veranderkunde

  Gebruik de managementinnovatie
 • Sociale innovatie

  Gebruik de managementinnovatie
 • Strategie

  Een sterke zet in de werkdrukaanpak
 • Werkdrukbalans

  Geef ruimte

Maarten de Winter

(1962) is algemeen econoom, organisatieadviseur, schrijver, docent en netwerkbouwer. 

Waardengedreven econoom

Ik studeerde economie in Rotterdam. Economen richten zich op schaarstevraagstukken. Nu tijd de meest schaarse productiefactor is geworden, is de vraag hoe de kwaliteit daarvan kan worden vergroot zowel maatschappelijk, economisch, veranderkundig als inhoudelijk relevant geworden. 

Organisatieadviseur

Sinds 2012 ben ik zelfstandig veranderkundig organisatieadviseur. Ik ben daarin toegewijd, nieuwsgierig en hoopvol. Alle verandering begint bij het stellen van een goede vraag. Organisaties die reflecteren op de vraag hoe je samen waardevoller met tijd om kunt gaan, kunnen de waardecreatie en organisatiekracht vergroten. Daar help ik bij. Dat is waar ik samen met opdrachtgevers voor kan en wil staan. Ik doe dit met met een georganiseerd netwerk van professionals om mij heen. 

Docent

Omdat we in permanente verandering werken is de vraag hoe je verandering ondersteunt zodat de aandacht, betrokkenheid en eigenaarschap van medewerkers wordt vergroot. Ik ontwikkelde gedachtegoed en tools om het veranderen waardevol voor klanten van de organisatie te maken. Vanuit deze invalshoek werd ik gevraagd de rol van kerndocent te vervullen in de opleiding strategisch HRM bij Avans+. 

Netwerkbouwer en schrijver

Het ontwikkelen van gedachtegoed kost tijd en geld en het is veel fijner om dat samen te doen. Daarom ben ik Archimedes gestart. We ontwikkelen gedachtegoed, een netwerk van adviserende professionals, instrumenten en opleidingen. Over de inhoud en ervaringen publiceer ik als founder sinds 2011 klantverhalen, boeken, artikelen en blogs op verschillende fora. Je vindt ze ook op deze site.

 

Maarten de Winter

Geïnteresseerd in onze nieuwsbrief

 

Creative Commons-Licentie

Disclaimer | All right reserved Maarten de Winter © Copyright 2012