• Waardecreatie

  • Veranderkunde

    Gebruik de managementinnovatie
  • Sociale innovatie

    Gebruik de managementinnovatie
  • Veerkracht

  • Werkdrukbalans

    Geef ruimte

Dank voor je belangstelling voor de proposities die ik zelfstandig of samen met mijn netwerkpartners voor je kan verzorgen.

Adviesprofiel

Adviseren begint bij luisteren. Maarten luistert naar jullie vraagstukken, zoekt feiten, meningen en mogelijkheden waarop gedachtegangen zijn gebaseerd, verbindt en inspireert zo nodig met een nieuwe invalshoek. Daarbij start hij met open dialoog - vaak in een speelse workshop - die leidt tot dieper inzicht bij betrokkenen in de kern van de veranderopgave. Interventies ontwerpt hij samen: zo eenvoudig mogelijk, maar niet eenvoudiger dan noodzakelijk. Wat werkt is waar. Wetenschappelijk onderzoek wordt pragmatisch ingezet. Zachte waarden (bevlogenheid, diversiteit, organisatie-energie) voorspellen harde resultaten. 

Coachprofiel

Maarten (1962) is coach en helpt bij het vormgeven van je persoonlijke toekomst van werk. Maarten kan diep luisteren, samenvatten, doorvragen en zo jouw interne dialoog analyseren en een stap verder brengen. Hij herkent jouw creativiteit en vernieuwende invalshoek en geeft die een fundament. Hij concretiseert je enthousiasme en zet jouw tijd even stil. Met die reflectie wil Maarten jou ondersteunen om relevant te zijn en blijven, met behoud van gezondheid en geluk. Maarten verzorgt gratis ontwikkeladvies voor 45plussers. Belangstelling?

Sprekersprofiel

Maarten de Winter is een econoom met belangstelling voor ecologie en filosofie. Hij helpt mensen, leiders en organisaties om gedrag en cultuur te ontwikkelen, gericht op lange termijn waardecreatie. Maarten droeg als dertiger eindverantwoordelijkheid in het familiebedrijf (150 FTE) dat onder zijn leiding failleerde. Daarin leerde hij de waarde van tijd kennen. Nu, meer dan 20 jaar en een loopbaan als strategisch adviseur en (executive) coach verder, deelt hij zijn ervaringen en levenslessen. In een pakkende metafoor verbindt hij vitaliteit aan waardecreatie.

Maarten de Winter

Geïnteresseerd in onze nieuwsbrief

 

Creative Commons-Licentie